JUBILANTER

Jovita Damulytė-Gedvilė: 5 år i NST Gruppen
Vi er alle sammen hoppende glade for at vår flinke administrative assistent Jovita har vært i NST Gruppen i 5 år. Vi har feiret med kake på kontoret.

Renaldas Sajenko: 10 år i NST Gruppen
Maler i NST Byggservice as, Renaldas Sajenko er en av mange som har nådd sitt tiende år i NST Gruppen. Han sier at 10 år har gått fort i et godt arbeidsmiljø, og at vi har hatt mange spennende prosjekter sammen på denne tiden  Han syns det er kjekt å jobbe i et godt team, og sier at han og kollegaene har et godt samarbeid.

Sandra Kurilaite: 5 år i NST Gruppen
Sandra Kurilaite har nådd sitt 5 år i NST Gruppen. ”Jeg liker å jobbe her, jeg har en god ledelse og gode kollegaer. Jeg gir NST Gruppen 10 poeng!” sier Sandra.

Ruslan Nedvedskij: 5 år i NST Gruppen
Ruslan Nedvedskij har nådd sitt 5 år i NST Gruppen. ”Jeg liker meg veldig godt, vi har et godt miljø. Jeg liker stabilitet, og det får jeg her hos NST Gruppen” sier han. Ruslan er gift, og fikk nylig en liten baby. Hele familien bor i Haugesund. De trives her, og Ruslan planlegger å studere norsk på kveldstid i tillegg til jobben.

Irina Solheim: 10 år i NST Gruppen (i 2017) 
Prosjektleder Irina Solheim nådde sitt 10 års jubileum den 2. april 2017. Dette ble feiret med lunsj på Lothes Mat og Vinhus i Sentrum, samt kake og ballonger på kontoret.

Dalia Mickuniene: 10 år i NST Gruppen (i 2016)
Daglig leder i NST Baltija, Dalia Mickuniene går inn i sitt tiende år i NST Gruppen. ”I dette selskapet har jeg alle muligheter til å vokse yrkesmessig og ta på meg nye oppgaver som personell– og prosjektforvaltning, salg osv. Det er en stor motivasjon for meg at jeg ikke bare kan gjennomføre mine ideer, men at jeg også får støtte, oppmuntring og nødvendig bistand fra ledelsen” sier hun takknemlig. ”I NST Gruppen føler jeg meg trygg, nyttig og verdsatt.”

Vytautas Mazrimas: 10 år i NST Gruppen (i 2016)
Formann i NST Byggservice, Vytautas Mazrimas er på vei inn i sitt tiende år i NST Gruppen. Som formann er det hans plikt å ha kontroll over de andre ansatte og arbeidet deres. ”Av og til blir jeg tvunget til å heve stemmen på jobb”, sier han. ”Men generelt er vi alle gode venner, og jeg føler at vi alle er del av et team.” Tidligere har ski og volleyball vært en del av hans interesser, og han synes at Norge er en fin plass å ta opp igjen disse hobbyene.